Het zonnetje schijnt !!!
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Hannah
18 Februari 2009 | Australië, Sydney
In GEVAL VAN NOOD kunnen jullie mij trouwens gewoon bellen op mijn Nederlandse mobiele nummer. Ik heb Vodafone Paspoort, wat staat voor goedkoop bellen en gebeld worden in het buitenland. Als ik gebeld wordt kost het mij 79 Eurocent en degene die belt betaalt niet meer dan wanneer hij of zij mij in Nederland zou bellen. Als ik naar Nederland bel dan kost dat mij 79 Eurocent per gesprek en daar bovenop nog eens 25 cent per minuut. Maar net wat ik zeg, alleen in geval van nood :-)
18 Februari 2009 - 03:47
Agnes:
Jij een lekker ijsje eten en ikke ontbijten... Heeft wel wat!
Merk je ook wat van de bosbranden daaro en zo? Dat is hier veel op het nieuws geweest.
Nou meis, geniet lekker van je ijsco, ik ga broodje smeren!
Tot het volgende verhaal! -
18 Februari 2009 - 04:05
Hannah Bouma:
Nou zeg, had ik een reactie getiept issie weg, grrrrrrrrrr. De bosbranden zijn in de staat Victoria, gelukkig niet hier. De hevige regens zijn in Queensland, dus ook niet hier. Tegen de tijd dat ik Queensland bereik, in een week of twee of zoiets, dan zal het water wel weer gezakt zijn :-) -
18 Februari 2009 - 17:16
A .J.RitsmaLieve:
Lieve Hanna ik vind het fijn dat je het zo naar je zin hebt.Ik heb vandaag de grijze container buiten gezet,buurman heeft het gedaan,voor mij.Elske is een kleine belhamel,ze vliegt door het huis,Disny is ook erg lief.het is goed met ze.Ik hoop dat je nog veel mooi weer hebt.Een lui dagje mag er ook wel tussen,dan ben je voor de andere dag weer fit.Ik wens je veel zon en plezier.Een dikke kus van mij,en een pootje van Disny en Elske.doei? -
18 Februari 2009 - 17:41
Piet Ritsma:
In queensland is een jongetje door een krocodil opgegeten door de hogewaterstand bij de overstromingen 3 jaar oud -
18 Februari 2009 - 20:34
Hannah Bouma:
Lekker opwekkende berichten heb jij oompje !!! Was echt niet van plan om opgegeten te worden door een krokodil !
Ma: het is vandaag erg mooi weer, dus dat komt wel goed ! Morgenochtend vlieg ik naar Cairns, daar is het nog warmer en meer tropisch, dus ben benieuwd !