Spot X Surfcamp (35 kilometer van Coffs Harbour). - Reisverslag uit Sydney, Australië van Hannah Bouma - WaarBenJij.nu Spot X Surfcamp (35 kilometer van Coffs Harbour). - Reisverslag uit Sydney, Australië van Hannah Bouma - WaarBenJij.nu

Spot X Surfcamp (35 kilometer van Coffs Harbour).

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Hannah

16 Maart 2009 | Australië, Sydney

O wat was ik sjacherijnig vanmorgen... Het Holiday Village in Byron Bay is beslist GEEN aanrader als je ook even wilt koesen. Tot diep in de nacht gegil en geschreeuw en een herrie alsof er een kudde wilde beesten rondrende. Blonde kamergenoten die om 4 uur 's nachts totaal geen rekening houden met slapers, nou toen heb ik de onnozele blondjes dus even hevig uitgekafferd, grrrrrr. En geen airco, dus bloedheet (en dat slaapt ook niet zo best).

Gelukkig mocht ik vanmorgen weer in de Oz Experience bus stappen (zie eerste foto). Dit keer ging de rit naar Spot X Surfcamp (zie wwww.spotxsurf.com). Mijn grote vriend chauffeur Thunder had ook geen oog dicht gedaan in Holiday Village (ook al had hij een apartement alleen), dus om 6 uur vanochtend waren we gezellig samen sjacherijnig bij een bak koffie :-).

Bij aankomst in Arrawarra moesten we met z'n zessen in een soort container slapen, nou echt niet, now way !!! Voor 20 dollar meer heb ik een container alleen gekregen (zie tweede foto), die binnen 5 minuten na aankomst "mijn" container werd (= alsof er een bom ontploft was). Alle 4 bedden even uitgeprobeerd en ik heb gekozen voor bed nr. 2, die lag het lekkerst :-).
Mijn wilde surfavonturen zal ik morgen voor jullie optekenen, want de USB-stick met de foto's krijgen we pas morgen bij het ontbijt (om 6 uur, kreun). Oant moarn !!!

• 16 Maart 2009 - 06:27

Agnes:

Nou meis, dan hopen we maar dat je vannacht beter slaapt. Er is niks minder dan slecht slapen....

Knuf van mij

• 16 Maart 2009 - 06:29

Hannah Bouma:

Echt wel, ik ga heerlijk koesen !!!!!!!

• 16 Maart 2009 - 14:45

W&W:

Wat een avonturen, om nooit te vergeten. dat wordt bijslapen als je weer thuis bent.

liefs Willy& willem

• 16 Maart 2009 - 16:47

A.J.Ritsma:

Hallo Hanna met je moeder.Hou je het nog een beetje vol met zo weinig slaap?Ik zou dat niet volhouden.Zo,n container is ook niet erg groot,voor een persoon wel, maar geen 6personen.Als je thuis komt ben je vast niet uitgerust,maar dat komt wel weer.Met Disny en Elske was het ook goed, ze zijn heerlijk aan het ravotten geweest.Ben je ook kopje onder geweest met het surfen?Nou dat hoor ik morgen wel.Met mij is alles goed,alleen een beetje moe.Geniet nog maar even fijn van alles,en k,wens je nog wat mooie dagen toe,en mooi weer.Hartelijke groeten van mijen een pootje vanElske en Disny.Doei?

• 16 Maart 2009 - 18:36

Oompiet :

We hebben alles weer tot ons genomen (jou verhaal)We blijven al die mooie avonturen van jou volgen en wensen je de rest van de week meer koesen en wat rust.Groetjes van Tante en Oom Piet.