Pech onderweg :-)
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Hannah
27 Februari 2009 | Australië, Magnetic Island
Het begon vanmorgen om 09.00 uur toen ik in de spiegel keek... Had ik ineens een pracht van een blauw oog !!! Blijkbaar is er gister toch meer geraakt dan alleen mijn arm en mijn knie. Voorzichtig ff gevoeld, maar het doet wel au. Sjips !!!
Om 13.00 uur werden ik en een aantal anderen door de Oz Experience bus opgepikt in Mission Beach bij Scotty's Beach House, voor de rit naar Townsville en vervolgens de ferry naar Magnetic Island. Ongeveer een 80 kilometer voor Townsville begon de bus rare geluiden te maken, wat volgens chauffeur Steve te wijten was aan vuile brandstof. Hij verhielp het probleem telkens door over de weg te gaan slalommen (serieus !!!), maar op een gegeven moment hielp ook dat niet meer tegen de herrie...
Toen tanken vlakbij Townsville en jawel, de bus was overleden volgens Steve (hij lekte olie aan de onderkant). En toen ??????? Zonder gekheid, er kwam toevallig een volledig lege bus langs en die heeft ons met zijn 25-en naar de ferry-terminal gebracht. Toen nog een 25 minuten over de woeste oceaan varen (gelukkig heb ik zeebenen !) en daar was Magnetic Island al. Ik slaap in het Arcadia Hotel (een gewoon hostel, dus met meerdere mensen op een kamer maar wel met eigen douche en toilet). Al mijn reisgenoten gingen helaas ergens anders heen, dus ik voelde me best even "Remi". Maar goed, het is nou eenmaal zo; dit hostel hoorde bij mijn pakket (is betaald) en dan ga je dus niet naar een ander hostel... Ach, na regen komt gelukkig zonneschijn :-)... Heb een hele poos met een lieve vriend van thuis gebeld en Hannah is weer blij :-)
Morgen ga ik Magnetic Island verkennen, heb ik zin in !!!
27 Februari 2009 - 15:00
A .J. Ritsma :
Hallo Hanna met je moeder,hoe gaat het er mee?Ben je wat van de schrik bekomen?Heb je alleen een blauw oog of is de rest ook blauw.Hanna ik heb het pakje opgehaald,want ze waren aan de deur geweest toen ik bij de katten was.Het was keurig verpakt.Heb je ook hoofdpijn of niet,want je hebt flinke klappen gemaakt.Zijn die bussen zo krakkemikkig,dat ze het zo maar begeven.Je hebt wel geluk gehad dat er een bus langs kwam.Het is hier heerlijk miezerig,het regend heel zachtjes, maar het is niet koud.Morgen ga ik weer naar de katten,ze zijn heel lief,ik speel altijd even met hen.Moeten ze ook wat van dat vlees hebben dat er ligt.Je bericht het maar even.Ik wens je nog heel veel plezier en mooi weer,wees voorzichtig.De groeten van mij en een dikke tuut,en een pootje van Disny en Elske.doei?tot morgen. -
27 Februari 2009 - 19:45
Ria:
Hoi Kneusje hahaha.
Je bent wel weer lekker bezig ik had nog zo gezegd pas goed op jezelf, maarja ze moet weer gekke dingen doen het ziet er wel indruk wekkend uit hoor dat wildwater varen het lijkt me wel mooi om mee te maken maar dan in een boot hahaha. Je krijgt een kusje terug van Daniëlla en de groeten terug van Kees. Doe nu aub voorzichtig.
groetjes Ria -
28 Februari 2009 - 01:56
Hannah Bouma:
Alles is goed hier hoor, maar ik had me vanochtend toch een dik oog... goed voor een horrorshow :-) Voor de rest is het hier fantasties, leve Magnetic Island !!!