Airlie Beach
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Hannah
02 Maart 2009 | Australië, Airlie Beach
Mijn rode jurkje en witte t-shirt zijn nog @ Magnetic Island. Moest een wasje draaien, en in het witte t-shirt zaten rode vlekken van het rode jurkje, waarvan ik nu dus wist dat het afliet, dus de boel ff apart gelegd. En raad eens: het ligt er nog :-)
Mijn spotgoedkope sportschoenen, die ik 2x aangehad heb, 1x met paardrijden en 1x met white water rafting... die liggen dus nog op de veranda van Scotty's Beach House in Mission Beach. Ze waren kledder geworden na al dat gestoei in de Tully River, dus ik had ze in de zon gezet om te drogen... Ik hoop maar dat ze een aardige nieuwe eigenaar vinden !!!
En Cairns? In Cairns heb ik verder niets achtergelaten, behalve een heleboel zweetdruppeltjes :-)
Goed, mijn avonturen in Airlie Beach... Ik logeer in Magnum's (http://www.magnums.com.au) en deze Magnum's is een verademing na die op Magnetic Island (somber en oud en in the middle of nowhere). Het hostel ligt in de hoofdstraat van Airlie Beach en alles is op loopafstand (jummie, McDonalds). Alleen de eerste indruk was niet helemaal geweldig, omdat ik bij het binnenkomen van mijn kamer (nr. 25) bijna op een muizenval trapte, met daarin een lekker stukkie kaas... Maar het uitzicht vanaf het balkon is fantasties... op de foto is het slecht te zien, maar er loopt dus echt een klein stroompje voor mijn balkonnetje langs !!!
En toen begon het feest... zondagavond in Airlie Beach dus livemuziek in elke gezellige tent en dus ook hier, tot diep in de nacht (leve mn oordopjes :-)) Pfoe, als ze dit geluidsniveau hebben in een café bij ons in Burgum staat gelijk de gemeentelijke handhaver (ikke) op de stoep en misschien ook nog wel de politie met een bonnenboekje...
En raadt eens... het feest is net weer begonnen, zucht, kennelijk is het hier elke avond feest ???
Net toen ik vannacht van plan was om naar het onderste bed te verhuizen (het was 4 uur en er lag nog niemand in), kwam mijn onderbuurvrouw binnendonderen. En dan niet netjes via de deur, maar via het balkon van de buren. Ze ragde de deur open, liet die open staan, donderde neer op haar bed zonder zich uit te kleden en begon me toch een partijtje te snurken, dat willen jullie niet weten !!! Toen er vanmorgen bedden vrijkwamen, ben ik dan ook HEEL SNEL verhuisd naar een benedenbed VER bij haar vandaan...
Mn andere buurman heeft gisteravond trouwens een uur lang romantische liedjes zitten spelen op zijn gitaar, wat weer erg leuk was :-)
Om een lang verhaal kort te maken: ik heb dus helemaal niets bijzonders gedaan vandaag en helemaal niets beleefd, maar toch is dit mijn langste verhaal tot nog toe, raarrrr.
02 Maart 2009 - 17:05
A.J.Ritsma:
Hallo Hanna met je moeder.Hoe gaat het er mee?Een lekkere rustdag is ook wel eens goed voor jou,als het maar gezellig is.k,Ben net thuis ,ben bij de poezen geweest.k,Heb Disny even gekamt,Het ging nu redelijk,maar hij heeft er wel een hekel aan.Heb je wel dopjes in je oren met die harde muziek?Dus vandaag heb je geen rare streken uitgehaald.Goedzo.Ik ga vanavond bij Esther slapen,want ze is morgen jarig.We gaan s,morgens eerst even in het winkeltje kijken,en dan verjaardag vieren.Woensdag weer naar de poezen,en donderdag is Robbie weer jarig.Ik heb het maar druk met jou.Maar ik doe het graag.Ik wens je nog een fijne verdere voortzetting van je vacantie toe en mooi weer.Veel Liefs van mij en een pootje van Disny en Elske.doei? -
02 Maart 2009 - 23:38
Hannah Bouma:
Ben ik blij om, dat je het graag doet :-) Waarschijnlijk schrijf ik pas donderdag hier weer trouwens, want ik vertrek straks naar de Whitsunday Islands, op een maxi jacht (de British Defender).